Acasa

luni, 22 aprilie 2013

Prajitura cu cacao si pere


O prajitura delicioasa si usor de facut!

Ingrediente

2 pere
3 galbenusuri
2 albusuri
110 g zahar
35 g cacao
250 g mascarpone
100 g faina
1/4 plic drojdie
tava de 20 cm diametru

Trebuie sa marturisesc ca din lipsa de ingrediente am inlocuit 250 g mascarpone cu 200 g branza de vaci cu smantana, iar drojdia uscata am inlocuit-o cu 1/4 drojdie proaspata. Tot delicioasa a iesit!!!

Se curata perele si se taie cubulete. Se bat ouale cu zaharul pana se obtine o compozitie spumoasa (vreo 5 minute). Se adauga branza frecata si se amesteca. Se adauga faina si cacaoa in ploaie, apoi drojdia si se amesteca in continuare. Se adauga cubuletele de pere si se amesteca usor cu o lingura. Se tapeteaza tava cu hartie de copt si se da la cuptor (180 grade) pentru 40 de minute. Eu am tinut-o la foc mic vreo 50 de minute. Atentie! prajitura nu iese uscata precul checul, ci putin moale, umezita in interior :).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu