Acasa

luni, 11 martie 2013

Negresa fara glazura :) cu stafide


O prajitura super-delicioasa, plina de ciocolata :) preluata de la prietena mea, Dana  -cakebox.ro, reteta putin modificata  :)

200 g ciocolata neagra 70% cacao
3 oua
150 g unt la temperatura camerei
250 g zahar
400 ml lapte 
200 ml frisca lichida
1 plic praf de copt
300 g faina
1 pumn de stafide
tava 24/35

Untul se mixeaza cu zaharul pana devine o crema. Ciocolata se topeste la bain-marie apoi se adauga in compozitie. Se pun pun ouale unul cate unul si se omogenizeaza. Se adauga frisca lichida, laptele, apoi faina cernuta cu praful de copt. Se adauga stafidele si se amesteca cu o lingura.
Se tapeteaza tava cu hartie de copt, se adauga compozitia si se da la cuptor la foc potrivit pentru aproximativ 45 de minute. Atunci cand e scoasa din cuptor pare nefacuta in interior, dar este !

Enjoy chocolate!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu