Pentru 10 bucati
100 g faina
60 g zahar
1 ou
1 varf de cutit de praf de copt
30 ml iaurt
80 g smantana
100 g capsuni
un praf de sare
Pntru ornat
100 g mascarpone
40 g zahar pudra
capsuni
tava pentru copt briose + hartiute / forme de silicon
Capsunile se paseaza. Se amesteca ingredientele solide intr-un bol, adica faina, praful de copt, zaharul. Ingredientele lichide, adica oul, iaurtul,smantana se amesteca bine intr-un alt bol si se adauga peste amestecul de faina si zahar. Se adauga piureul de capsuni si se omogenizeaza.
Compozitia se adauga in formele de copt briose si se dau la cuptor la foc potrivit 25 de minute sau pana trec testul scobitorii.
Dupa ce se racesc se pot orna. Se mixeaza mascarponele cu zaharul pudra si cu ajutorul unui pos sau a unei pungi taiate la colt se decoreaza briosele.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu